HAETKO TYÖTÄ, TYÖNTEKIJÄÄ TAI TYÖAPUA?

NUORI, KYSY MEILTÄ TÖITÄ -  työpalvelumme työllistää nuoria!

 

Työllistämme kesällä nuoria mm. piha- ja puutarhatöihin asiakastilausten mukaan.

Nuori tai aikuinen...työkokemusta voit hankkia myös ohjaamalla lasten ja nuorten toimintaryhmiä

Maksamme ryhmän ohjaamisesta kymmenen euron palkkion/ohjauskerta (n. 2 h). Jos sinulla on jokin erityistaito, minkä haluaisit opettaa muille, ota yhteyttä ja kerro itsestäsi ja osaamisestasi, niin mietitään yhdessä, kuinka voisimme toteuttaa sen.

Tai jos haluat muuten vaan tulla mukaan mukavaan porukkaan vaikkapa talkoolaiseksi tai avustajaksi yhteisiin tapahtumiin tai osallistumaan joukon jatkoksi, olet tervetullut.  

 

KOTIPALVELU

 

Tarjoamme kotipalvelua kaikille asiakasryhmille. Palveluihimme kuuluvat mm. viikko- ja suursiivoukset, ikkunanpesut, pyykkihuolto (myös pyykkien pesulaan vienti ja haku), muut kodinhoitoon liittyvät työt, ruuanlaitto, kauppa-, apteekki-, ym. asiointiapu, pesu- ja saunotusapu, hautojen hoito, pienet piha- ja puutarhatyöt (nurmikonleikkuu, polttopuiden kantaminen yms.)

Kysy lisää, miten voisimme auttaa!

 

1.1.2021 lähtien työpalvelun tuntihinta on 33 €/h/työntekijä (klo 7 - 18, ma - pe) ja vuoden 2021 matkakorvaus 0,44 €/km.

Matkakorvaukset: Jos samaan työkohteeseen matkustaa toinen työntekijä samassa kyydissä, laskutetaan tästä henkilöstä asiakkaalta lisämaksua 0,03 €/km.

Viikonloppuisin ja em. kellonajan ulkopuolella tarjoamme palveluita vain poikkeustapauksissa, tällöin em. tuntihintoihin lisätään ilta-, lauantai- ja/tai sunnuntailisät tapauskohtaisesti.

 

SMARTUM -PALVELUSETELIT

Kuopion kaupunki on hyväksynyt Juankosken 4H-yhdistys ry:n Veteraanien kotipalvelun ja Lapsiperheiden kotipalvelun palvelusetelituottajaksi. Edellä mainittuja palveluja ostaessasi meillä käyvät maksuksi Smartum Palvelusetelit. 

 

NUORTEN TYÖPALVELU

Kesällä kauttamme järjestyy apua mm. hautojen hoitoon, nurmikon leikkuuseen ja muihin pihatöihin mm. nuorten työpalvelun kautta (palvelun hinta työalan mukaan). Hoidamme työnantajan velvoitteet puolestasi.

 

MUISTATHAN, että PALVELUISTAMME SAAT KOTITALOUSVÄHENNYSTÄ  VEROTUKSESSA.    (Huom! Matkakuluista ei vähennystä saa!)

 

Lisää tietoa kotitalousvähennyksestä verottajan nettisivuilta tästä linkistä.

 

Lisätietoja työpalveluista, puh. 050 596 7251/yhdistyksen puheenjohtaja.

 

 

 

KUN TARVITSET APUA - OTA YHTEYTTÄ - SOITA!